Kom 25 en 26 december genieten van de feestdagen bij Markt23. Wij serveren een heerlijke kerstbrunch en hebben voor het diner een speciaal kerstmenu. Voor de kinderen hebben wij ons huidige kindermenu. Markt23 zal in kerstsferen versierd zijn voor deze gezellige dagen.

 

Kerstbrunch
Tijdens kerst pakken wij uit met een heerlijke kerstbrunch. U kunt komen genieten van al het lekkers wat Markt23 te bieden heeft als shared-dinning. In diverse rondes worden zowel koude als warme lunchgerechten geserveerd. Uiteraard heten wij je welkom met een glas bubbels.

 

Vier gangen kerstdiner
Kom jij ook genieten van onze heerlijke entrecote met zoete aardappelcrème? Of mogen wij jou onze – om je vingers bij af te likken- eendenborst met port en vijgen serveren? Genoeg lekkers tijdens de kerst bij Markt23. Bekijk het menu hieronder en reserveer alvast je tafel.

 

• Brunch € 27,50 p.p. en voor kinderen (4 t/m 10 jaar) €10,-
• Viergangendiner € 37,50 p.p.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze
tekst.
Op Couverts.nl
kunt u wél een tafel boeken.

Een tafel reserveren

Markt23 is de beste plek voor een verse lunch, een hapje en drankje in de middag, of een heerlijk diner met familie of vrienden.

Reserveer alvast een tafel!

Groepen & arrangementen

Een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een gezellig familiediner met een groep? Wij zijn van alle markten thuis! Neem gerust contact op.

0515 – 202 030  |  info@markt23.nl