Voor welke functie wil je solliciteren?

Upload jouw CV inclusief foto:

Markt23 wil haar passie voor eten en drinken delen in een sfeervolle omgeving, voor een breed publiek. Een hedendaags interieur in een monumentaal pand. Het draait om gastvrijheid in de breedste zin van het woor. Met medewerkers die dat ‘onsje meer’ serveren en weten te verkopen. Voel jij je hierdoor aangesproken?

Wij zijn altijd opzoek naar marktkooplieden die ons team kunnen versterken. Loop gerust eens bij ons binnen of solliciteer direct.

Leidinggevende bediening
Jij neemt initiatief en houdt van uitdagingen. Je voelt je verantwoordelijk, denkt in oplossingen, houdt overzicht, bent een optimist, motiveert anderen door het goede voorbeeld te geven en bent een aanspreekpunt voor collega’s. Ervaring en passie voor de horeca is een must.

Eerste medewerker bediening
Als eerste aanspreekpunt ben jij de spil tussen jouw collega bediening medewerkers, onze gasten en jouw leidinggevende. Jij kunt heel goed coördineren en onder druk presteren.  Ervaring en passie voor de horeca is een must.

Medewerker bediening
Jij vindt interactie met onze gasten leuk en hebt een extraverte persoonlijkheid. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: het ontvangen van onze gasten, hun bestellingen opnemen, hen met een grote, en oprechte glimlach toespreken en goed luisteren naar hun wensen. Ervaring is een pre, maar geen must. Affiniteit met horeca en een energieke persoonlijkheid is wel een must.

Zelfstandig werkend kok
Jij hebt je koksopleiding met goed gevolg afgerond en vindt het te gek om te koken. Je bent energiek, creatief en houdt van hard werken in team verband. Verder heb jij leidinggevende kwaliteiten, zoals aansturen van leerling collega’s. Passie voor de horeca is een must.

Hulp-kok
Jij kunt goed luisteren en bent een echte aanpakker, die zijn/haar hand nergens voor omdraait, vindt het leuk om in een keuken te werken en wilt je verder ontwikkelen. Passie voor de horeca is een must.

Leerling-kok
Jij bent leergierig, gemotiveerd, energiek en hebt een talent voor koken. Het is jouw doel is om zelfstandig werkend kok te worden. Passie voor de horeca is een must.

Afwasmedewerker
Jij bent een aanpakker, gemotiveerd en houdt ervan te zorgen voor een nette werkomgeving en sprankelend bestek en serviesgoed af te leveren voor onze gasten.

Solliciteer nu via deze pagina!

info@markt23.nl