Kom jij ons team versterken?

Arrangementen

Een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een vergadering? Wij zijn van alle markten thuis! Bekijk hieronder ons ruime assortiment aan arrangementen. Wil je reserveren of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

De lekkerste speciaal biertjes

Beer & Bites

Onze Beer & Bites bestaat uit drie rondes van de lekkerste speciaal biertjes. Voor de optimale smaakbeleving hebben we bij iedere biersoort bijpassende hapjes voor je samengesteld.

32,50 per persoon

Heerlijk eten & een filmticket scoren

Bios & diner

Ervaar de perfecte avond uit bij Markt23 in Sneek! Kies je favoriete gerechten uit ons heerlijk 3-gangen keuzemenu en ontvang een gratis bioscoopticket. Dineren en entertainment komen samen voor een onvergetelijke ervaring. 

Alleen geldig in Sneek. Reserveer nu voor een smaakvolle filmavond!

€ 39,50 p.p.

 

 

 

 

Ontsnap van de dagelijkse werkzaamheden

Feestjes

De achterkant van de Markt is dé plek om een goed feest te geven. Trouwerij, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een andere reden voor een goed feestje? Laat het ons weten en wij regelen het voor jou!

Om je feest helemaal compleet te maken, kun je er bij ons een fotograaf bij boeken. Hij zorgt ervoor dat alle mooie momenten worden vastgelegd!

Neem contact op met Martk23 voor informatie en prijzen.

Ontsnap van de dagelijkse werkzaamheden

Tea & Bites

Onze tea & bites bestaat uit verschillende rondes met hartige en zoete gerechtjes. We hebben een ruime keuze uit thee. We serveren zowel gedroogde thee als verse thee: gember-sinaasappelthee en muntthee. Upgrade je tea & bites door prosecco eraan toe te voegen.

Tea & Bites - 24,50 per persoon

Tea & Bites - Prosecco - 27,50 per persoon

Heerlijke wijnen

Wine & Bites

Onze Wine & Bites staat uit drie rondes van heerlijke wijnen. Voor de optimale smaakbeleving hebben we bij iedere wijn bijpassende hapjes voor je samengesteld.

32,50 per persoon

Lunch borrel of een heerlijk diner

Zakelijk

Markt23 is de plek waar je je zakenrelaties mee naar toe kunt nemen voor een verse lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner. Daarnaast bieden wij ook ruimte voor het houden van vergaderingen. De vergaderzaal beschikt over een beamer, geluidsapparatuur en een minibar, zodat je in alle rust kunt vergaderen. Mocht je ons ergens bij nodig hebben dan staan wij natuurlijk voor je klaar!

Neem contact op met Martk23 voor informatie en prijzen.

menuchevron-down