Kom jij ons team versterken?

Over ons

Overal ter wereld ontmoeten mensen elkaar op de markt en delen zij op een spontane manier de liefde voor het leven en het eten. Precies dit kenmerkt onze restaurants. Markt23 brengt genot in goed gezelschap. In het hart van onze zaken is te zien hoe alle gerechten vers worden bereid met streekproducten. Een beleving op zich.

Dé perfecte plek


Markt23 Sneek en Drachten zijn dé plekken waar je moet zijn voor een lekker ontbijt, smakelijke lunch, heerlijke taart en koffie, een diner, en gezellige borrelmomenten!

In Markt23 Sneek verwelkomen wij onze gasten in ons eigentijds, comfortabel en karakteristiek hotel. Midden in het historisch en idyllisch centrum van Sneek.

SLIM regeling 

Het nieuwe leren

De SLIM regeling is een initiatief van de Nederlandse overheid om MKB bedrijven te helpen met ontwikkeling en prestatie verbetering. Gezamenlijks hebben Cnossen Infra en Markt23 het project “Het nieuwe leren” opgestart om de beide organisaties verder te ontwikkelen en het personeel te stimuleren om zich ook te ontwikkelen.

Project “Het nieuwe leren”

In 2021 is Markt23 een samenwerking aangegaan met Cnossen in Sneek. Gezamenlijk is de ambitie uitgesproken om de organisaties op een hoger niveau te brengen. Doormiddel van een doorlichting van de organisatie, opstellen en implementeren van opleidings- en ontwikkelingsplannen voor het personeel en het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige opleiding via de derde leerweg, trachten Cnossen Infra en Markt23 bovenstaande ambitie te realiseren.
Het project is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de vorm van een subsidieregeling: SLIM, leren en ontwikkelen in het mkb. De SLIM regeling is een initiatief van de Nederlandse overheid om MKB bedrijven te helpen met ontwikkeling en prestatie verbetering.
Reserveer tafel
menuchevron-down